Search Search Close
QUALITY Hotell, Mastemyr – Norge

QUALITY Hotell, Mastemyr – Norge

By on Fri, Dec, 2013 in Forsideslider, Hotell & Konferanse, INSPIRASJON | Comments

 • QUALITY Hotell Mastemyr "Resepsjonsdisk" Akryl Front
 • QUALITY Hotell Mastemyr "Restaurant" Skapdører
 • QUALITY Hotell Mastemyr "Restaurant" Skapdører
 • QUALITY Hotell Mastemyr "Restaurant" Skapdører
 • QUALITY Hotell Mastemyr "Restaurant" Skapdører
 • QUALITY Hotell Mastemyr "Restaurant" Skapdører
 • QUALITY Hotell Mastemyr "Restaurant" Skapdører
 • QUALITY Hotell Mastemyr "Resepsjonsdisk" Akryl Front
 • QUALITY Hotell Mastemyr "Restaurant" Buffét Bord
 • QUALITY Hotell Mastemyr "Restaurant" Buffét Bord
 • QUALITY Hotell Mastemyr "Restaurant" Buffét Bord

HOTELLDEKOR FOR QUALITY HOTELL PÅ MASTEMYR

Hotellet har gått gjennom en renovering og Kåre & Nina i Kåre Tønnesson AS valgte å benytte flere av våre produkter til prosjektet. Ved ankomst til hotellet blir du møtt av en ny og lekker resepsjon med en disk i en kombinasjon av Hvit Glossy Akryl med innstøpt sort stoff som gir et kunstnerisk utrykk, mønster S-0033 fra serie TREND levert av Selection D (tidligere leverandør av Akryl – sjekk nye produkter under AKRYL & PLAST Produkter) i tillegg til Hvit Corian som diskplate og deler front som skaper en stilig detalj.

I buffet området finner du våre 3D paneler i 2 forskjellige mønster som de lekre detaljene på oppdekningsbord & skapfronter i kombinasjon med glatte flater. Levert mønster til skapdører er ART DIFFUSION, organisk mønster SOU 009 med hvit lakk og til Buffét Bordet ART DIFFUSION, mønster COT 004 med hvit lakk. Panelene er her integrert inn i sidene.

  – levert i samarbeid med Kåre Tønnesson AS, Interiørarkitekt MNIL, Nesodden, Norge