Search Search Close
SPA & Velvære – Italia

SPA & Velvære – Italia

By on Mon, Dec, 2013 in Forsideslider, INSPIRASJON, SPA & Treningssentre | Comments

SPA DEKOR MED MIRAGE & ART DIFFUSION

Dette lekre SPA rommet er dekorert med MIRAGE “Grafisk Foto” hvor du kan få hvilket som helst foto omgjort til grafikk punkter som blir frest ut av fronten på paneler i Valchromat ( Gjennomfarget MDF ) med lakkert front. I kombinasjon med MIRAGE er det brukt en 3D Dekorpanel i mønster SOT 002 med brun finish – begge fra Interlam Design.

Vi kan levere alle typer MDF plater med ønsket mønster inkl. vannsikre paneler for SPA, Svømmehaller bad samt for utendørs bruk. Det kan være enkelte restriksjoner for noen plater f.eks. EXTIRA, MDF for utendørs installasjoner kan leveres med maks tykkelse 25mm og vi leverer uten finish for at finish skal gjøres med lokalt godkjent utendørs maling/ lakk. Dette gjør at det er enkelte mønster vi ikke kan selge til utendørs bruk. Men vi har også andre vannsikre plater for våtrom som kan brukes på bad, SPA osv. og mange av våre designer kan være med på å skape et lekkert SPA eller BADE Anlegg

 

                                                                                                                                                                                    – Levert av Interlam Distributør Italia, Laserservices