Search Search Close
KÖKSARAKITEKTERNA “SIEMATIC” – Sverige

KÖKSARAKITEKTERNA “SIEMATIC” – Sverige

By on Sat, Mar, 2015 in Butikk & Shoppingsentre, Forsideslider, INSPIRASJON, Interlam Design, Private Hjem & Husbyggere | Comments

  • KÖKSARKITEKTERNA "FACETS" Kjøkkenøy med 3D Front
  • KÖKSARKITEKTERNA "FACETS" Kjøkkenøy med 3D Front
  • KÖKSARKITEKTERNA "FACETS" Kjøkkenøy med 3D Front
  • KÖKSARKITEKTERNA "FACETS" fra ELEMENTS, med Hvit Membran Finish
  • KÖKSARKITEKTERNA "Lekker Kjøkkenøy" med LED Belysning
  • KÖKSARKITEKTERNA "Lekker Kjøkkenøy" med LED Belysning
  • KÖKSARKITEKTERNA "Lekker Kjøkkenøy" med 3D Dekorfront FACETS

KÖKSARKITEKTERNA “SIEMATIC” – DITT FREMTIDIGE KJØKKEN..

Köksarkitekterna som representerer “SIEMATIC ” i Sverige viser nye løsninger med 3D paneler fra Konzept K på Kjøkkenøy/ Åpen Barløsning i sitt showroom i Sverige – de har laget en lekker løsning med mønster FACETS fra serien “ELEMENTS” som de har montert inne i fronten med LED belysning som lyser ned på mønsteret og skaper spennende skyggeeffekter. Finish: Hvit PVC membran finish for stor slitestyrke og enkel rengjøring.

Din nye kjøkkenløsning? Vi har et stort utvalg 3D mønstre hvor du helt sikkert finner et som passer deg perfekt..Kontakt oss om spørsmål.

I ditt nye kjøkken eller kun ved en oppgradering av ditt gamle kjøkken kan du med enkle grep skape et lekkert og stilrent miljø hvor hele familien trives. Mange av våre 3D Dekor Overflater kan benyttes på vegg over kjøkkenbenk, på Barfront – Åpen kjøkkenløsning, på vegg som et rent dekorfelt eller som hel vegg, eller som detaljer i møbler… I tillegg har vi også enkelte paneer som kan brukes på kjøkkenbenk & bordoverflater – Se Tynne Dekorpaneler “Rustikke Overflater” Betong og SG.

  – levert i samarbeid med Köksarkitekterna, Sverige