Search Search Close
JONAS Restaurant, Food & Wine Bar, Stockholm – Sverige

JONAS Restaurant, Food & Wine Bar, Stockholm – Sverige

By on Tue, Jul, 2016 in Forsideslider, INSPIRASJON, Restaurant, Bar & Nattklubb | Comments

  • JONAS Restaurant & WIne Bar
  • JONAS Restaurant & WIne Bar
  • JONAS Restaurant & WIne Bar, Mønster POP 007, Hvitlakkerte Skapfronter
  • JONAS Restaurant & WIne Bar, Mønster POP007, Hvitlakkerte Skapfronter
  • Mønster POP 007, Sortlakkert Barfront & Hvitlakkerte Skapefronter
  • JONAS Restaurant & WIne Bar, Mønster POP 007, Sortlakkert Barfront
  • JONAS Restaurant & WIne Bar, Mønster POP 007, Sortlakkert Barfront
  • JONAS Restaurant & WIne Bar, Mønster POP 007, Sortlakkert Barfront
  • JONAS Restaurant & WIne Bar, Mønster POP 007, Sortlakkert Barfront
  • JONAS Restaurant & WIne Bar, Mønster POP 007, Sortlakkert Barfront

 

Svensk mesterkokk JONAS LUNDGREN åpnet egen restaurant i Stockholm etter et lengre samarbeid på Bagatell i Oslo, med vår egen mesterkokk Øyvind Hellstrøm. Målet var å skape et ettertraktet møtested med lekkert interiør, høy trivselsfaktor og kunstnerisk mat i både smak og utseende.

Ved hjelp av Kolbrun fra formforyou ble Food & Wine Bar ikledd 3D designplater fra Konzept K, serie Art Diffusion med mønster POP 007 lakkert i Sort & Hvitt som gir et lekkert og moderne utrykk. For å skille kjøkkenet fra selve restaurantområdet ble det satt opp en Acrylplate med innstøpte oransje smågrener med overflatefinish en sandblåst & en glossy side, fra Selection D, serie Nature med mønster FF-0048. Platen er en lett & gjennomlysbar dekordetalj med detaljer i oransje som gir farge til rommet..

                                                                                                                                                                              – levert i samarbeid med Arkitekt Kolbrun i formforyou og Lerck Träinnredningar AB, Stockholm, Sverige