Search Search Close

Godt Nytt År Kjære Kunde

By on Mon, Jan, 2020 in Blogg | Comments

Nytt År  med mange nye og spennende muligheter.;-)

1.1.2020 gikk Konzept K over fra å være Selvstendig Næringsdrivende til å bli Konzept K AS. Dette vil gi oss muligheten til å bygge videre på det spennende overflate “Konzeptet” vi har jobbet med de siste årene sammen med deg som kunde.

Når det er sagt lanserer vi vår NETTBUTIKK i løpet av en uke eller 2 for å gi deg som privatkunde mulighet til enkelt å kunne kjøpe noen av våre nyeste produkter. Bl.a. våre lekre, akustiske spilepaneler – AKUPANEL fra WoodUpp i Danmark. Sjekk ut nettbutikk.konzept-k.no 

Vi øker også staben med 1 person og ønsker Marcus T. Brede velkommen som ansvarlig for Sosiale medier, Nyhetsbrev, Kundeoppfølging og Salg til egne kundegrupper. Du kan også treffe Marcus på showroomet noen dager i uken.

 

Vi ønsker deg det beste for det nye året med mange muligheter og håper å se deg på showroomet…;-)

 

                                             – Vennlig hilsen, Heidi Taran Knardahl, Konzept K AS