Search Search Close

Om Konzept K

HeidiKonzept K ble startet av meg, Heidi Taran Knardahl våren 2007. Jeg har solid erfaring innen Messer, Utstillinger, Showrooms & Interiør og har tidligere hatt eget firma innen messe- & interiørbransjen, ”Knardahl Design & Dekorasjon” i perioden 1994 – 98. I tillegg har jeg flere års erfaring som Prosjektleder, Produkt & Markedssjef fra spennende firmaer innen Messebygging, Software, Reiseliv & Luftfart.

Konzept K gikk over fra å være Selvstendig Næringsdrivende til Konzept K AS 1.1.2020. Vi øker også staben med 1 person og ønsker Marcus T. Brede velkommen som ansvarlig for Sosiale medier, Nyhetsbrev, Kundeoppfølging og Salg til egne kundegrupper.

Vi har de siste årene gått over til å importere superspennende Overflate – Dekor produkter i mange varianter – alt fra Dype 3D mønstre til tynnere dekorative overflater.

Vårt hovedfokus er å levere spennende Konzept produkter med høy kvalitet til deg som kunde – om du er Arkitekt, Interiørarkitekt, Butikk innrednings firma, Designer og Entreprenør i Scandinavia. Vi jobber hele tiden med utvidelse av produktutvalget for å kunne tilby de mest spennende materialer og produkter – Alle med høy kvalitet.

Målet er å få til en topp plassering hos deg som kunde – “Konzept K AS har så mye spennende at du bare “MÅ sjekke vår nettside” ved ethvert prosjekt, uansett størrelse.”

Som lite firma har vi muligheten til å yte maks service og være maksimalt fleksible. Vi knytter kun til oss de underleverandører vi mener passer best til ethvert prosjekt i samarbeid med deg som kunde. I tillegg har vi bred bakgrunn i kreative løsninger, prosjektledelse og teknisk forståelse og kan være behjelpelige med ideer & mulige løsninger.

Vi er vel ansett i bransjen som kravstore perfeksjonister som ønsker å yte kun det beste for deg som kunde og gi deg den beste service.

Du er hjertelig velkommen til å besøke oss på vårt showroom på Skøyen i Drammensveien 130, B3 eller kontakte oss på tlf for møte eller samples.

Kontakt oss for avtale om møte:

Mobil: +47 915 35 644

E-mail: heidi@konzept-k.no