Search Search Close
Om Konzept K

HeidiKonzept K ble startet av meg, Heidi Knardahl våren 2007. Jeg har solid erfaring innen Messer, Utstillinger, Showrooms & Interiør og har tidligere hatt eget firma innen messe- & interiørbransjen, ”Knardahl Design & Dekorasjon” i perioden 1994 – 98. I tillegg har jeg flere års erfaring som Prosjektleder, Produkt & Markedssjef fra spennende firmaer innen Messebygging, Software, Reiseliv & Luftfart.

Konzept K har de siste årene gått fra å jobbe kun med messer og utstillinger til å importere superspennende Overflate – Dekor og Interiør produkter i mange varianter – alt fra Dype 3D mønstre til tynnere dekorative overflater. Vårt hovedfokus er å levere spennende Konzept produkter med høy kvalitet med innsalg til – Arkitekt, Interiørarkitekt, Butikkinnredning, Designere og Entreprenør bransjen i Scandinavia. Vi jobber hele tiden med utvidelse av produktutvalget for å kunne tilby de mest spennende materialer og produkter – Alle med høy kvalitet.

Målet er å få til en topp plassering hos deg som kunde – “Konzept K har så mye spennende at vi står på  din liste over “MÅ kontakte og sjekke ut” ved ethvert prosjekt uansett størrelse.”

Som lite firma har vi muligheten til å yte maks service og være maksimalt fleksible. Vi knytter til oss kun de underleverandører vi mener passer best til ethvert prosjekt i samarbeid med deg som kunde. I tillegg har vi bred bakgrunn i kreative løsninger, prosjektledelse og teknisk forståelse og kan være behjelpelige med ideer & mulige løsninger.

Vi er vel ansett i bransjen som kravstore perfeksjonister som ønsker å yte kun det beste for deg som kunde og gi deg den beste service.

Du er hjertelig velkommen til å besøke oss på vårt showroom på Skøyen i Drammensveien 130, B3 eller kontakte oss på tlf for møte eller samples.

Kontakt meg for avtale om møte:

Mobil: +47 915 35 644

E-mail: heidi@konzept-k.no