Search Search Close

Om Konzept K AS

Konzept K AS kan tilby deg som kunde et stort utvalg av spennende Akustiske Spilepaneler/ spileløsninger og andre dekorative Overflate produkter av høy kvalitet.

Våre produkter er “Blikkfanget” eller “Den lille prikken over – i-en” som gjør ditt prosjekt spesielt og X-tra spennende. Vi setter deg som kunde i fokus, jobber nært med deg gjennom prosessen og yter den beste service.

Vårt mål er å bli din “Topp Of Mind” leverandør av akustiske og dekorative overflater – “Konzept K AS har så mye spennende at du bare “MÅ sjekke vår nettside eller nettbutikk” ved ethvert prosjekt, uansett størrelse.” Lykkes du -lykkes vi…!

Starten var Konzept K, ENK som ble startet av meg, Heidi Taran Knardahl våren 2007 hvor vi kun jobbet med viktige messekunder. I 2009 startet vi med salg av dekorative kvalitets produkter og i 2020 gikk vi over til å bli Konzept K AS. Jeg er foreløpig poteten i firmaet og har solid erfaring innen prosjektledelse innen Messer, Utstillinger, Showrooms & Interiør og har tidligere hatt eget firma innen messe- & interiørbransjen, ”Knardahl Design & Dekorasjon” i perioden 1994 – 98. I tillegg har jeg flere års erfaring som Prosjektleder, Produkt & Markedssjef fra spennende firmaer innen Messebygging, Software, Reiseliv & Luftfart.

Vi er et lite firma som har muligheten til å være maksimalt fleksible, og er vel ansett i bransjen som kravstore perfeksjonister som ønsker å yte deg den beste service. Vi knytter kun til oss produsenter som leverer den beste kvalitet. I tillegg har vi bred bakgrunn i kreative løsninger, prosjektledelse og teknisk forståelse og kan være behjelpelige med ideer & mulige løsninger.

Du er hjertelig velkommen til å besøke oss på vårt showroom på Skøyen, Drammensveien 130, B3 som vi deler med Pedrali, Nevotex og Boffi Kjøkken, eller kontakte oss på tlf for møte eller samples.

Kontakt oss for avtale om møte:

Heidi Taran Knardahl
Daglig Leder
Mobil: +47 915 35 644
E-mail: heidi@konzept-k.no

Velkommen som kunde..;-)