Search Search Close

Om Konzept K AS

Vårt hovedfokus er å hjelpe deg som kunde med å levere lekre og spennende Overflate produkter og Akustiske Panel og Spilepanel løsninger av høy kvalitet.  Vi setter deg som kunde i fokus, jobber nært med deg gjennom prosessen og yter den beste service.
Våre produkter er “blikkfanget” eller “Den lille prikken over – i-en” som gjør ditt prosjekt spesielt og X-tra spennende. Lykkes du -lykkes vi…

Konzept K, ENK ble startet av meg, Heidi Taran Knardahl våren 2007 og gikk over til å bli Konzept K AS våren 2020. Jeg har solid erfaring innen Messer, Utstillinger, Showrooms & Interiør og har tidligere hatt eget firma innen messe- & interiørbransjen, ”Knardahl Design & Dekorasjon” i perioden 1994 – 98. I tillegg har jeg flere års erfaring som Prosjektleder, Produkt & Markedssjef fra spennende firmaer innen Messebygging, Software, Reiseliv & Luftfart.

Vi er et lite firma og vel ansett i bransjen som kravstore perfeksjonister som ønsker å yte deg den beste service og har muligheten til å være maksimalt fleksible. Vi knytter kun til oss de leverandører vi mener passer best til ethvert prosjekt i samarbeid med deg som kunde. I tillegg har vi bred bakgrunn i kreative løsninger, prosjektledelse og teknisk forståelse og kan være behjelpelige med ideer & mulige løsninger.

Målet er å få til en topp plassering hos deg som kunde – “Konzept K AS har så mye spennende at du bare “MÅ sjekke vår nettside eller nettbutikk” ved ethvert prosjekt, uansett størrelse.”

Du er hjertelig velkommen til å besøke oss på vårt showroom på Skøyen, Drammensveien 130, B3 som vi deler med Pedrali, Nevotex og Boffi Kjøkken, eller kontakte oss på tlf for møte eller samples.

Kontakt oss for avtale om møte:

Heidi Taran Knardahl
Daglig Leder
Mobil: +47 915 35 644
E-mail: heidi@konzept-k.no

                                                                           Velkommen som kunde..;-)