Search Search Close

Om Konzept K AS:

Hei, mitt navn er Heidi Taran Knardahl og min kreative reise startet i 1983…

Jeg var lykkelig som flyvertinne i SAS, reiste og tok vare på alle kunder, hadde akkurat kjøpt min første leilighet og hadde det som plommen i egget.,-))))

…og…VIPPS…forsvant jobben…Noen som kjenner seg igjen.;))?

SAS måtte kutte staben og vi var siste kull inn – Vi ble permittert.
Så der sto jeg… alene, med stort lån og uten jobb. Heldigvis hadde jeg en smart kjæreste som sa til meg…”Heidi, NÅ har du muligheten til å gjøre akkurat det du vil!” Snakk om å få noe å tenke på….Jeg måtte ta grep…

Jeg fant ut at jeg hadde lyst til å utforske. min kreative side og søkte på Wolff dekorasjon & Reklameskole som var det rette. All min sjel ble lagt i de kreative oppgavene…så stille…hørte ingenting…Jeg tok mot til meg og ringte…og der lå jeg…øverst i VENTE bunken..? Det er vel ikke noe sted å være? Jeg var 30 år og hadde kun mulighet til å få skolepenger fra SAS i 2 år….JEG MÅTTE INN! Jeg la press på skoleledelsen, Eva & Sverre Wolff. Og vet du hva — DET FUNKET..;-))

Jeg kom til intervju og kom inn…💃🏻🙏

Jeg flyttet sammen med en av jentene i klassen og vi lo, gråt og gjorde lekser halve natten igjennom 2 år med god hjelp av avbrekk med Yatzy og rødvin eller kaffe med Baileys…. Hver gang vi fikk en oppgave tenkte vi at dette klarer vi aldri – MEN klarte det hver gang – SÅ mottoet er GI ALDRI OPP.;-)))

Jeg ønsket å jobbe med messer… Reklamehuset hvor jeg var utplassert ville ikke gi meg sjansen til å designe stands så hva nå? Jeg startet mitt første firma Knardahl Design & Dekorasjon og begynte med å lage vindusdekorasjon og messestands i starten. Jeg hadde ingen bil, tok bussen med plakater, stige, verktøykasse og stæsj – ikke spør hvordan jeg fikk med alt for det aner jeg ikke.;-) men det gikk. Kalde kvelder sto jeg og Thore fra Schjoll Reklame og monterte bokstaver i høyde 1,5m og drakk kakao for ikke å fryse ihjel eller blåse ned fra taket på Colosseum Kino…

…og så fikk jeg min første store messekunde PSI AS, de skulle være med på 6 messer i året og gjett hva….Vi vant pris for BESTE STAND på første messen, var på Inforama husker jeg ( nå Sandvika Storsenter ) og gjett om Tore fra Reklamehuset var lang i fjeset når det gikk opp for ham at jeg faktisk kunne tegne stands.,:)) og i tillegg var ganske god på det.;:)))


Etter 4 år i bransjen og 8 år tilbake i reiselivet bl.a. som markedssjef i Color Air som var helt utrolig spennende, men også veldig trist så måtte jeg tilbake i bransjen. Jeg startet igjen med messer & utstillinger og endret navn på firmaet mitt til Konzept K.

I 2008 besøkte jeg Euroshop messen i Dusseldorf…der fant jeg de første utrolig spennende overflateproduktene Interlam Design fra USA & stilige Vaser og dekorelementer fra Selection D fra Tyskland…jeg bare ville ha dem til Norge…etter over 1 år med mailer gav jeg neste opp…men tenkte 1 mail til så er det slutt…..og gjett hva…😆🤩 begge svarte og begge ville jobbe med lille meg.;.))) Det var starten på det som du idag kjenner som Konzept K. Det har vært en berg og dalbane og utrolig tøfft til tider – MEN igjen IKKE GI OPP…

Etterhvert har jeg fått den ære av å jobbe med flere utrolig flotte leverandører med produkter av høy kvalitet. Nå totalt 13 leverandører fra hele verden. De fleste fra Europa og noen fra USA og kanskje i nær fremtid Australia om det går som jeg vil.

For å klare å gi tilbake til disse flotte menneskene og firmaene bestemte jeg meg i 2019 for at jeg må gi ALT! Konzept K ble derfor i 2020, Konzept K AS. Jeg ansatte min første assistent….OG så kom Coronaen gitt…. jeg måtte la Marcus gå og var igjen bare meg… Alt av messer som vi fortsatt jobbet litt med for bl.a. Mills DA & Google ble stoppet…men heldigvis hadde jeg akkurat klart å få klar denne nettbutikken…og grunnen til at vi er her idag er takket være deg og mine andre kunder som har gitt meg sin tillit og kjøpt våre flotte spilepaneler.

Med hjelp fra dere har faktisk jeg og Konzept K AS klart oss igjennom Coronaen og kommet ut på den andre siden i god behold.

I tillegg har vi nå fått John C. Kristiansen med på laget, han kom skliende inn som en gavepakke og ble ansatt 2.aug i år. Så nå er vi 2 🙏❤️ Sammen skal vi ta Konzept K AS til nye høyder….så følg med.;-))🙏😍

Vi vil fortsatt gjøre alt for å gi deg som vår kunde de beste produktene og den beste servicen og håper du fortsatt ønsker å handle av oss og heie oss frem.;-)))

Vi setter utrolig pris på deg❤️

Vennlig hilsen Heidi Taran Knardahl
Daglig Leder & Kreativ Sjel


Litt om hva vi gjør idag:

Konzept K AS gir deg et spennende, miljøvennlig og naturlig valg av dekorative og akustiske materialer til vegger, tak, bardisk/ kjøkkenøy, sengegavler, garderobedører m.m.

Våre spennende overflater og paneler er laget på en bærekraftig måte av resirkulerte materialer eller av rene naturmaterialer. AKUPANEL – Våre akustiske spilepaneler vil hjelper deg med forbedring av akustikken og kan bestilles som brannklassede paneler ved behov.

Vi er et lite firma som har muligheten til å være maksimalt fleksible, og er vel ansett i bransjen som kravstore perfeksjonister som ønsker å yte deg den beste service. Vi knytter kun til oss produsenter som leverer den beste kvalitet. I tillegg har vi bred bakgrunn i kreative løsninger, prosjektledelse og teknisk forståelse og kan være behjelpelige med ideer & mulige løsninger.

Vårt mål er å bli din “Topp Of Mind” leverandør av akustiske og dekorative overflater. Våre naturlige og rustikke overflater gir deg “det lille ekstra” – rommets blikkfang som er med på å skape en spennende helhet.

” Lykkes du – Lykkes vi”…❤️

Du er hjertelig velkommen til å besøke oss på vårt showroom på Skøyen, Drammensveien 130, B3 som vi deler med Pedrali, Nevotex og Boffi Kjøkken, eller kontakte oss på tlf for møte eller samples.

 

Kontakt oss for avtale om møte:

 

Heidi Taran Knardahl                                   John C.Kristiansen
Manager                                                         Sales- & Marketing Manager
Mobil: +47 915 35 644                                  Mobil: +47 922 06 525
E-mail: heidi@konzept-k.no                         E-mail: john@konzept-k.no

 

 

Velkommen som kunde..;-)