top of page

THE BRAND

I 2016 ble WoodUpp og Akupanel etablert av den Danske Gründeren Mads Versterby og i 2017 rullet de første panelene ut dørene i Ribe, i Danmark. Mads og hans far Per lever og ånder for tre og bærekraftig produksjon, og i 2019 inngikk Konzept K i samarbeidet for å bli den Norske leverandøren av av WoodUpp sine spilepaneler. Panelene er miljøvennlige og er laget av MDF og trefinér fra bærekraftig skog og resierkulert trevirke. Akustikkfilten er laget av resirkulerte plastflasker PET. Deres lidenskap for bærekraftig produksjon kombinert med deres erfaring med tre og finér gjør at produktkvaliteten er høy. I tillegg utvikler de stadig nye produkter og konsepter.

PRODUKT OG TJENESTER 

Akupanel er muligens et av markedets flotteste spilepaneler å få tak i.  Kvaliteten på råvarene og spesielt de utvalgte tresnittene på trefinéren gir våre paneler flott dyp trestruktur med lett avrundede kanter som gir et raffinert og eksklusivt utrykk. Hver plate er dekket med hele 15 stk spiler for beste design i kombinasjon med god lyd og akustikk absorbsjonCore materialet i spilene er laget av høytrykks presset gjennomfarget MDF av høyeste kvalitet. Det er også verdt å merke seg at våre filt plater er noe mykere enn de fleste, da de er valgt ut for å hjelpe deg best mulig med dine akustikk utfordringer.  Dersom du ønsker en stilren Dansk design med gode egenskaper for lyd og akustikk absorbsjon, er dette produktet for deg.

Akupanel_KonzeptK_Akupanel_Dansk_Design_Spiler_Vegg_Spileplater_Spilevegg_Tak_Dør_Stue_Hje

AKUPANEL SPILEPLATER

AKUPANEL kan brukes til å lage vakre spilevegger og tak som gir rommet et moderne uttrykk. Panelet er lyddempende og fjerner etterklang, noe som drastisk forbedrer akustikken i rommet.

Panelene er laget av bærekraftige materialer. Den akustiske filten er laget av resirkulert plast (primært plastflasker), og lamellene er laget av gjennomfarget MDF med en finér overflate av beste tresnitt og høy kvalitet. Rengjør dem enkelt med en støvkost, en støvsuger eller en hardt klut. Våre spiler er lett avrundet i kantene for et nett og raffinert design utrykk. 

KONTAKT FOR PROJESKT PRISER

AKUPANEL FLISER

Kvadratiske Akustikk Fliser perfekt til systemtak eller vegger og tak hvor du ønsker å skape en litt annen design en med hele paneler. Flisene har samme flotte finish som våre paneler med Ekte trefinér i Lys Natur Eik eller Valnøtt og leveres i esker á 4 fliser str 600 x 600mm. 

 

Våre spiler er lett avrundet i kantene for ett raffinert og nett design utrykk. Perfekt for deg som ønsker leke med geometrisk mønster og farger. Panelene har god lyd og akustikk absorbsjon.

KONTAKT FOR PROJESKT PRISER


 

Akupanel_KonzeptK_Akupanel_Dansk_Design_Spiler_Vegg_Spileplater_Spilevegg_AkupanelSquare-c

AKUPANEL  - METALL  Covers

NYHET

Utsmykk noen av spilene med utsmykkende metall covers som passer perfekt til vår spile bredde .

 

Dekor Covers kommer i 2 forskjellige farger "Messing & Kobber" og 3 forskjellige størrelser 200, 600 & 1200mm.

Kan kjøpes enkeltvis eller som sett av 3 stk S, M & L.

KONTAKT FOR PROJESKT PRISER

 

Akupanel_KonzeptK_Akupanel_Metall_Dekor_Covers_Dansk_Design_Spiler_Vegg_Spileplater_Spilev
Akupanel_KonzeptK_Akupanel_Lys_list_LED_Dansk_Design_Spiler_Vegg_Spileplater_Spilevegg_Tak

AKUPANEL  - LED Lys list

NYHET
 

Med LED-Striper kan du enkelt skape en stil som vil få hjemmet ditt til å skille seg ut. Juster lengden på stripene ved å klippe dem med en saks og skap din egen unike stil. Kombiner med berørings dimmer eller en fjernkontroll så du enkelt kan justere lysstyrken på LED-lyset for å  skape den perfekte stemningen.

KONTAKT FOR PROJESKT PRISER

Akupanel_KonzeptK_Akupanel_Dansk_Design_Spiler_Vegg_Spileplater_Spilevegg_Tak_Innredining.

Instagram

 

Er du aktiv på Instagram?

 

Følg vår private Instagram Konto eller WoodUpp

sin egen Instagram konto for inspirasjons bilder, oppdatering, nyheter, tilbud og konkurranser.

Liker du våre spilepaneler så la deg inspirere.

Akupanel_KonzeptK_Akupanel_Dansk_Design_Spiler_Vegg_Spileplater_Spilevegg_Tak_Dør_Stue_Hje

Pinterest

Følg WoodUpp Akupanel direkte på Pinterest!

For deg som bruker Pinterest og liker naturprodukter kan denne siden være en stor inspirasjon for deg til å hente tanker og ideer om hvordan andre har brukt de forskjellige produktene i sine prosjekter. Pin og Følg

bottom of page