top of page
AVC_KonzeptK_Kontor_Glass_Lyd_Akustikk_Highend_Bespoke_Prosjekt_Kontorlandskap_Design.1.jp

THE BRAND

AVC Gemino er en spesialistleverandør av bærekrafige og lydisolerte kontorinndelingsløsninger i glass med R&D og produksjon og showeroom i Belgia. De jobber internasjonalt med anerkjente arkitekter, inkludert Foster+Partners og Caroline Sarkozy og har nylig fullført store prosjekter i Kuwait, London, Paris, Lyon, Stockholm, Beirut, Jekaterinburg og Riyadh, med sine løsninger.
AVC Gemino leverer i hovedsak til bedriftsmarkedet og har satt søkelys på gode og helhetlige løsninger, tilpasset faktiske behov. Perfekt for kunder som har behov for lydisolerte rom eller ønsker arbeidsro samt er opptatt av sirkulærøkonomiske, bærekraftig og fleksible løsninger i tillegg til stilren design.

PRODUKT OG TJENESTER 

Space R, den nyeste, totalt lydisolerte løsningen fra AVC Gemino, vant i 2021 Red Dot Award for mest innovative design. De leverer innovative, modulære kontorinndelingsløsninger i lydisolerende glass. Har du planlagt rett fra starten med en god og fleksibel inndelingsplan kan systemet enkelt endres og monteres med ny inndeling etter ønsker og behov. Dette er fremtidens kontorinndelingsløsning for kontorbygg som ønsker fleksibilitet til å skalere opp og ned samt endre kontorinndeling etter bedriftens behovssyklus. Perfekt til offentlige bygg og store kontor prosjekter/ eiendomsforvaltere og eiere som setter sirkulær økonomi som førsteprioritet. Med disse løsningene kan du mye raskere endre inndeling og få vesentlig mindre og kortere nedetid. Om du skulle flytte kontor kan også innredningen tas med videre for økt livssyklus på produktene.

Vi samarbeider tett med Hande AS som profesjonell montør i Oslo Viken område. Hande AS har allerede montert ett par prosjekter og er kjent med produktet. De er autorisert montør.

Kontakt John Catho på + 47 922 06 525

AVC-GEMINO_KonzeptK_Office_Glass_Kontor_Kontorindeling_Glassdører_Glassvegger_Glassdoor_Gl

Sirkulærøkonomisk Kontorindeling.

AVC har utviklet en unik sirkulær økonomisk kontorinndelingsløsning med Grid -modulært system som er intuitivt og enkelt å endre etter behov.

Space R er en kontorindelingsløsning som gir bedriften mulighet til å skaleres og endre layout i takt med behovet, og samtidig ivareta akustikk, lyd og det estetiske uten å etterlate seg synlige merker. Space R gir også bedrifter en lett og kostnadseffektiv mulighet til å forandre uttrykk ved velge mellom glass, trevegger, lydvegger Absorber R, dekor vegger, white boards eller akustiske absorbenter, og alt kan kombineres med hverandre i samme løsning. Ved behov for ekstra lydabsorberende løsninger kan man Kombinerer Space R med Absorb R for best mulig effekt.

 

AVCGEMINO_KonzeptK_Glassvegg_Glassdør_Kontor_Akustikk_Lydempende_Sirkulærøkonomisk_Glass_V

Glassvegger og dører - Kontor inndeling.
 

Kontorinndeling løsninger Glass for Innendørs bruk med gode lyd og akustikk isolerende egenskaper. Eksperter på Stille rom laget av dobbel Glass og Aluminiumsprofiler i klikk løsninger.

Glassløsninger m/ brann krav

 

AVC Gemino Glassvegger og dører for Brannsikring.
De fleste brannsikre glassløsninger krever tung profilering.

AVC Fireblock-R er den slanke profilløsningen for ditt design.

Den kombinerer testet og sertifisert brannsikkerhet med typisk AVC-estetikk, funksjonalitet, integrasjon og etterbehandling.

 

PRODUKT_AVCGEMINO_KonzeptK_Glassvegg_Glassdør_FIREBLOCK_Design_Highend_Exlusive_Brannglass
PRODUKT_AVCGEMINO_KonzeptK_Glassvegg_Glassdør_KOMMERSIELT_Design_Highend_Exlusive_Lydglass

PROSJEKT REFERANSER

Få en oversikt over en rekke internasjonale prosjekter AVC har levert til.

AVCGEMINO_KonzeptK_Glassvegg_Glassdør_Kontor_2022-06-23 152911.jpg

Instagram

 

Følg produsenten direkte på Instagram for siste nytt av oppdateringer og nyheter.

bottom of page