top of page

JØNLAND HELTRESPILER

THE BRAND

Jønland ble etablert i 1993 og er et innovativt Norsk selskap som med tiden har blitt en av landets fremste på leveranse av tre produkter til utvendig og innvendig dekor. Sammen har vi fokus på å produsere og levere smarte og prefabrikkerte produkter som bidrar til en effektivisering når det skal monteres på byggeplass. Hovedproduktene er heltre spiler og dekorfliser.
V
i kan levere heltre spiler på solid bakplater helt opp til 4.5 meter lengder til store prosjekter. Det skal være tidsbesparende for deg eller din håndverker å velge Konzept K og Jønland som leverandør av prosjekter. Jønland AS har sitt hovedkontor og sin produksjonsavdeling i Selbu i Trøndelag, og sammen leverer vi direkte til site uten fordyrende ledd eller urimelige frakt kostnader. Konzept K er landsdekkende autorisert spesialist leverandør og spilepanelene kan bestilles direkte fra oss eller kjøpes som privatkunder i vår webshop.

PRODUKT OG TJENESTER 

Med heltrespiler blir du alltid begeistret over kvalitet og deres naturlige estetiske skjønnhet.

Om du skal bygge tradisjonelt eller mer moderne har vi produkter som vil kunne passe for deg, det være seg om du skal bygge nytt eller ønsker en rehabilitering med en face lift. Produktene leverer i ett stort utvalg av tresorter, finisher, lakk, kalk, olje, eller brannhemmende lakk.

KonzeptK_Jønland_Spiler_Heltre_Spileplater_Spilepanel_Spilevegg_Akustikk_Lydabsorberende_D

HELTRE SPILER BASIC

Heltre
 Basic Spileplater fra Jønland er et prefabrikkert plateprodukt for bruk i tak og på vegger innendørs.

Produktet 
består av en gjennomfarget, gråsort bakplate med påmonterte spiler i overflatebehandlet, fingerskjøtt heltre av furu, eik eller osp. Heltre Spileplater Basic leveres i modulære plater for enkel montering på vegger og i tak.

Platene kan kappes og klyves for tilpassing. Montering av platene skrus/limes til eksisterende tak/vegg. I nybygg kan spileplatene skrus direkte på lekter.

HELTRE SPILER ACOUSTIC/ ACOUSTIC FIRE

Acoustic har veldig gode lyd og akustikk absorberende egenskaper. Spilene er montert på en 9 mm tykk gjennomfarget svart PET- plate. Platen er produsert av 100 % resirkulert plast.

 

Acoustic Fire spilene har i tillegg til egenskapene til Acoustic Heltre spiler også Brannklasse B-s1,d0.

KonzeptK_Jønland_Acoustic_Fire_Spiler_Heltre_Spileplater_Spilepanel_Spilevegg_Akustikk_Lyd
KonzeptK_Jønland_Gang_Spiler_Heltre_Spileplater_Spilepanel_Spilevegg_Akustikk_Lydabsorbere

Instagram

 

La deg inspirere av siste nyheter og prosjekter.

 

Følg produsenten direkte på Instagram for siste nytt av oppdateringer og nyheter.

KonzeptK_Jønland_Himling_Stue_Bolig_Hjem_Spiler_Heltre_Spileplater_Spilepanel_Spilevegg_Ak

Pinterest

 

La deg inspirere av Jønland sin Pinterest konto og bli oppdatert på det siste av design & prosjekter.

bottom of page