top of page

THE BRAND

Kriskadecor er en Spansk spesialist leverandør med over 90 år erfaring med produksjon av Aluminium kjetting, de holder til sør for byen  Montblac i Spania. Kriskadecor sitt profesjonelle team brenner og støtter opp om nytenkende og ambisiøse prosjekter i stor og liten skala. 

Suksess har resultert i en rekke unike prosjekter sammen med Interiør arkitekter over hele verden. Sammen har de skapt noen av de mest unike design prosjekter. Vi jobber gjerne nært med deg gjennom hele kunde reisen.

PRODUKT OG TJENESTER 

Kriskadecor´s metall kjetting / gardin bringer til live de største og mest innovative ideene med en eksplosjon av former, farger og volum. Du kan velge mellom 2 størrelser på chain ledd, kombinere matte eller blanke farger og skape dine egne mønstre. Har du et bilde kan dette gjøres om til et 2-sidig bilde i den form du ønsker. Kriskadecor har også en egen kolleksjon av ferdige designer.

Med Kriskadecor kan du være trygg på at du får kontinuerlig kvalitet, god kundeservice og forpliktelse til nøyaktig leveranse. Gjennom tett samarbeid og profesjonell oppfølging oppnår vi og våre kunder flotte og unike kvalitetsprosjekter sammen. Dersom du har DWG fil av prosjektet med korrekte mål vil det hjelpe oss alle til en effektiv prosess for utregning av pris og detaljer. 

kriskadecor-andrassy-palace (4).jpg

The sky is the limit.

Du kan skape unike, arkitektoniske løsninger med overraskende former i variable høyder. Kombinerer du dette med spennende farger eller sofistikerte matte finisher vil du skape beundringsverdige utsmykninger for dine kunder.

 

Lag mønster eller lek med graderinger av blanke og matte farger. Det handler ikke bare om farger, men om å skape din unike løsning ved hjelp av former og struktur i kombinasjon med belysning.

Skap alt fra elegante bølger og parallelle strukturer til fantastiske kunstneriske figurer og volumer. Kriskadecor kan produsere svært store takhengte eller vegghengte løsninger.  Det er til og med mulig å gjenskape en regnfull effekt, fossefall, eller gjenskap det arktiske Nordlyset med flott lysdesign eller gjennom naturlig lys.
 

Til din Dekorgardin kan vi levere et stort utvalg opphengsprofiler og opphengssystemer etter behov.

20221022_170613_edited.png

Med metallgardin fra Kriskadecor kan du skape alt fra enkel veggdekor og justerbare gardiner til unike skillevegger faste med ramme eller kun som løs gardin. De kan forme skinnesystemet til de fleste former så hva med et rundt møterom i rommet?  

 

Med Kriskadecor kan du gjengi bilder for å forsterke dine kunders unike atmosfærer og utrykk. En pixel i bildet tilsvarer et ledd av "SNINA". Send oss ditt JPG bilde så lager Kriskadecor en skisse med fargeforslag til deg.

Med skinnesystemet kan Kriskadecor monteres rett på vegg som et dekor element, som en gardin eller romdeler.

Kriskadecor tilbyr tilpasset løsning til private og kommersielle kunder i stor og mindre skala.

Kriskadecor-IPG-Mediabrans-office-by-Tetris-Netherlands-Photo-Niels-Kramer-01.1540285518.9

Skap nytenkende og trivelige atmosfærer ved å bruke Kriskadecor som skillevegger eller romdelere med faste eller bevegelige systemer. Vår allsidige metallgardin gjør at ethvert design prosjekt blir unikt.

Det er mulig å definere former på både strukturen og gardinene, og kombinere med Kriskadecor sine metall rammer hvor du selv kan definere form på «vinduer» eller «døråpninger. Disse henger i kjettingen og trenger ikke monteres i noe annet.

 

Dekor metall gardinen kan monteres fast i gulvet, frittstående oppheng, eller henge fritt. Tilpasset løsning for hvert prosjekt.

llums de nadal nit(0)_0.jpg

Ta ett dypere dykk i mulighetene med Kriskadecor metallgardin. Design din egen lampe, lysekrone/ chandelier, unike tak hengte lys kreasjoner, i sylinderformet, kvadratisk, bølger, rette heng eller etter din egen fantasi.

Du kan også lage din egen unik juledekor.

Kriskadecor_KonzeptK_Fasade_Metal_Curtain_Ecuador-Pavilion-Expo-Milan.jpg

Hvem hadde drømt om at det skulle være så enkelt å lage en unik fasade

Lag din unike fasade, reduserer innsyn og blend for skarpt sollys, skap skygge, og se hvordan dekor metall kjettingen leker med farger og lys.

Kriskadecor tilbyr nå unik Dekor metallgardin for fasadeløsninger. Kledningsmulighetene inkluderer å lage ett bilde, tekst, logo eller mønster. Hvert kjettingledd vil være en pixel i ditt design eller bilde.

For å benytte Kriskadecor til eksterne løsninger eller i vinduer med mye sollys har de utviklet LUXE Serien hvor alle ledd er lakkert med blank eller matt epoxylakk i ønskede RAL farger.

Med denne lakken vil fargene værebeskyttet mot UV stråler så de ikke mister fargen.

kriskadecor-playasol-jabeque-soul-ibiza (4).jpg

Skal du dekke store områder eller lange lengder som strekker seg i over 10 etasjer eller 40m. Innvendig som utvendig kan Kriskadecor bidra til å realisere dine design drømmer. Kriskadecor benytter aluminium som er ett lett og sterkt materiale og kan henges over store spenn. 

I tillegg kan de bruke et strekkfisk system som er med på å stramme gardinen i begge ender.

TEKNISK INFO:

Kriskadecor kan brukes til interiør eller eksteriør med nesten ubegrensede lengder, bredder og former.

  • For spesial produksjon må tegninger med mål være ferdig før pris kan beregnes. Kontakt Heidi for instruks.

  • Produksjonstid: Ca 5-7 uker standard, eller 10-16 uker for spesial produksjon, avhengig av kompleksitet og volum.

  • Gratis Konsultasjon 3 timer. Tilbud inkluderer pristilbud ut fra original tegninger/ mål samt 2 gratis revisjoner.
    Utover dette påløper kr. 2500,- eks mva pr. revisjon. 

  • Betalingsvilkår: 50% Forskudd før produksjon og 50% før sending.  

  • For ordre under 30.000 faktureres 100% Forskudd.

  • Frakt fra Spania til ønsket leveringsadresse tilkommer. Fraktpris regnes ut når mengde og mål er avklart.

KonzeptK_Kriskadecor_Metal_Chain_Metall_Kjetting_dekor_Alu_Interior_Design_Light_Restauran

Instagram
 
Er du aktiv på Instagram?
 
Følg Kriskadecor direkte på Instagram  for inspirasjons bilder, oppdatering og nyheter. Følg gjerne oss også direkte på vår egen Instagram som du finner nederst på vår side.

KonzeptK_Kriskadecor_Metal_Chain_Metall_Kjetting_dekor_Alu_Interior_Design_Light_Ceiling-2

Pinterest
 
Er du aktiv på Pinterest?
 
Bli inspirert av hvordan andre bruker og designer med produkter fra 4Design Italia . Pin og følg.

Kriskadecor_Konzeptk_Sumo_Restaurant_Oslo_Karl_Johan_Geisha_Metal_Chain_Kjetting_Dekor_Des

PROSJEKT REFERANSER

La deg bli inspirert av en rekke internasjonale design prosjekt med Kriskadecor.

bottom of page