top of page

THE BRAND

Mogu Mycelium er nok den fremste innen sitt felt av å produsere akustikk produkter og gulv av 100% mycelium sopp.
Mogu er Inspirert av materialenes estetiske potensial, og tilbyr i dag de første kommersielle mycel-baserte produktene på markedet, perfekt egnet for interiørdesign applikasjoner, kommersielt og i private hjem. 

 

Mogu´s Acoustic kolleksjon markerer en revolusjon uten sidestykke for komfort innen interiørdesign. Mogu Acoustic-moduler er laget av myke, skum lignende mycelmaterialer og av resirkulerte tekstilrester. Overflatene er preget av enten en unik fløyelsmyk finish eller en rustikk overflate. De lager et unikt utvalg 3D former, for å maksimere lyd & akustikk absorbering.
Deres produksjonsfasilitet ligger en times kjøretur nord vest for Milano, her forskes, dyrkes, kultiveres det nye innovative biomaterialer.

PRODUKT OG TJENESTER 

Mogu produserer idag akustikk og lyd absorberende dekorpaneler og fliser for montering på vegg og i tak. Velg mellom et stort utvalg design former,  mønster. De kan alle leveres som RÅ Mycelium eller lakkert i ønsket NCS farge. Har du en egen idé om form og mønster kan dette realiseres. Gjennom årene har Mogu utforsket potensialet til mycel-baserte teknologier i ulike applikasjons sektorer og har utviklet en rekke materialer med forskjellige ytelser, fra myke og skumaktige til sterk med høy tetthet. Hensikten og målet er å bringe naturen nærmere mennesker, og møte behovene i hverdagen, både funksjonelt og estetisk med ett 100% naturlig og nedbrytbart produkt.

 

Det er alltid fokus på livssyklusen til produktene og at det til enhver tid jobbes mot 100% nedbrytbart og resirkulert materiale ved produktets endte livssyklus. 

Kontakt John Catho på +47 922 06 525

PLUMA Paneler for Vegg og Takhimlingssystemer

 

PLUMA er en ny kolleksjon av tynne vegg / tak paneler med lyd absorberende egenskaper. De er designet for å gi et innovativt og naturlig utseende til alle rom.

Mogu’s designteam har utviklet syv forskjellige mønstre inspirert av naturens perfekte former:  Leaves, Fluted, Reeds, Mycelium, Natural, Cosmos og Needles. Unike kreasjoner for fleksible tilpasninger som gir harmoni og forbedrer alle typer omgivelser.

 

Panelene er designet for å muliggjøre renovering uten å glemme viktigheten av de akustiske og termiske isolasjonsfaktorene laget av 100% naturlig Mycelium.

 

IMG_20230719_154122_817.jpg

FIELDS SYSTEM

FIELDS har en uregelmessig sekskantet form og er inspirert av områder med dyrkede jorder sett ovenfra. Overflaten er preget av delikat
e striper, som minner om mønsteret av så-spor. En rolig tekstur som fremkaller det langvarige samarbeidet mellom menneskene og naturen. Selv om de er uregelmessig formet,  får du en perfekt sammontering av modulene ved hjelp av enkel rotasjon av geometrien på flisene.

 

Når de møter hverandre, som i standard konfigurasjonen, vil linjene alltid møte hverandre og skape et elegant og visuelt ordnet mønster.

 

wouter_lamers_6-1500x900.jpg
acoustic-design-mycelium-panels-materialdistrict-1-2048x1537-1-1200x630.1627386454.jpeg

Foresta System

FORESTA SYSTEM

Prisvinnende Akustikk og lyd absorberende dekor paneler for montering i tak eller på vegg.

Foresta-systemet er verdens første akustiske system som kombinerer lyd og akustikk absorberende dekor laget av mycelium materialer med et raffinert og enkelt monterings oppsett i tre. Tre komponentene til Foresta er produsert ved hjelp av robotisert produksjon og de nyeste teknologiene innen treforedling og 3D modellering.

Panelene eller elementene er laget av 100% Naturlig Mycelium sopp.

WAVE SYSTEM

Wave´s akustiske elementer er myke og eteriske veggpaneler fremkaller følelsen av å vandre gjennom langstrakte sanddyner eller åser dekket av snø.

WAVE er tilgjengelig i Hexagon eller Rhomboid-former, noe som gir deg muligheten til å skape forskjellige komposisjoner og arrangementer.

Den visuelle, estetiske mykheten og de lyd dempende egenskapene til Wave forbedrer komforten,
 og skaper en harmoni i rommet.

Mogu_Mycelium_KonzeptK_Acoustic_Decor_Panel_Tiles_Vegg_Tak_Dekor_Akustikk_Lydabsorbering (

KITE SYSTEM

 

KITE flisen er inspirert av samspillet mellom den frie overflaten til mycelium materialene og lyset i rommet.
De geometriske foldene skaper et visuelt
mønster gjennom skygger og høylys, i lekne kontraster til mykheten i materialene. 

Ved å rotere hver modul, gir geometrien til panelene deg nye og overraskende komposisjoner.

 

Deres dekorative potensiale supplert med det naturlige materialet gir deg et unikt akustikk produkt.

Skap en dristig, radikal og likevel lite påtrengende design.

 

En-tandem_Etude-referrals_resize_1-1500x900.jpg

PLAIN SYSTEM

 

Less is more. 

Noen ganger verdsette enkle volumer de unike egenskapene til et materiale bedre enn noen kompleks form.

PLAIN  er enkle fliser uten mønster som tillater enkle, interessante og lekne komposisjoner, mens de understreker helheten gjennom en stille enkelhet.

De modulære Plain flisene er en perfekt løsning for kontormiljøer som ønsker en ren og enkel stil. De er tilgjengelig som kvadratiske eller rektangulære fliser og i forskjellige størrelser, noe som tillater ulike komposisjoner og arrangementer.

 

Plain.jpg

FLEX Fleksibelt gulv - Kjøpes pr  løpemeter

Fra agro industrielle rester til luksuriøse bomiljøer.

 

FLEX Floor fra Mogu er en samling av 70% biobaserte, elastiske og fleksible gulv for interiørdesign og arkitektur.  Gulvet kommer i på rull.

 

De er basert på bruk til store områder med mye trafikk, som kontorer, fellesområder og hoteller.

 

Et perfekt gulv for å støtte en fullstendig sirkulær tilnærming innen bygge bransjen.

 

Mogu_KonzeptK_Flex_Floor_Biological.jpg

FLOOR TILES med høy slitestyrke

Gulvflisene er designet for å støtte det økende behovet i hverdagen for slitesterke gulv i kombinasjon med bærekraftige og resirkulerbare materialer.

 

Mogu´s gulvfliser er i stand til å motstå hæler, riper og slitasje akkurat som alle konvensjonelle gulv på grunnlag av den 87 % biobaserte harpiksen som utgjør det øverste estetiske laget.

Til tross for deres stein lignende utseende og deres strukturelle seighet, har flisene en varm og myk overflate. Flisene er tilgjengelige med et fibret eller ikke-fibret utseende, avhengig av designkravene til det spesifikke prosjektet.

mogu_KonzeptK_Gulv_Gulvfliser-floor-tiles.jpg
KonzeptK_Mogu_Mycelium_Acoustic_Sound_absorbing_Decor_Deisgn_Interior_Wall_Ceiling_Floor (

Instagram
 
Er du aktiv på Instagram?
 
Følg Mogu Mycelium direkte på Instagram  for inspirasjons bilder, oppdatering og nyheter. Følg gjerne oss også direkte på vår egen Instagram som du finner nederst på vår side.

KonzeptK_Mogu_Mycelium_Acoustic_Sound_absorbing_Decor_Deisgn_Interior_Wall_Ceiling_Floor (

Pinterest
 
Er du aktiv på Pinterest?
 
Bli inspirert av hvordan andre bruker og designer med produkter som Akustikk og lyd absorberende himling og vegg palter, flis eller flex gulv Mogu Mycelium . Pin og følg.

Mogu_Mycelium_KonzeptK_Acoustic_Decor_Panel_Tiles_Vegg_Tak_Dekor_Akustikk_Lydabsorbering (

PROSJEKT REFERANSER

ett innblikk i noen utvalgte prosjekter.

For privat tilgang til større referansebibliotek ta kontakt.

bottom of page