top of page

Våre Designer Brands

Wood-Skin_KonzeptK_Exterior_Fasade_Tailormade_HauteCouture_Bespoke_3D_Tre_Panel_Vegger_Tak

Vi satser på Europeiske Designer Brands

Våre utvalgte produsenter leverer innovative og nyskapende produkter av høy kvalitet. Vi har fokus på bærekraft, miljø og samfunnsøkonomiske verdier.

John C Kristiansen

Salg og Markedsansvarlig Konzept K

BG.png
kriskadecor-mall-of-the-netherlands (8).jpg

Restaurant & Bar

Et trivelig restaurant besøk handler like mye om god atmosfære som god mat. Med produkter fra oss kan du skape kundens ønskede atmosfære i form av god akustikk og visuell estetikk. Vi hjelper deg med alt fra overflate dekor og utsmykning til lyd & akustikk absorbering. 

Kriskadecor_Hotel_Stora_Hotellet_Reseption.jpg

Hospitality & Spa

Trivsel og velvære er resultatet av en avslappende og stemningsfull atmosfære. Om det er med naturlige organiske omgivelser, minimalistiske detaljer eller ett grandiost design - Vi har materialene du kan leke med.

001_2020-07-02_16-11-06_kovalyuk_0.jpg

Kontor

Vi leverer stilrene og fleksible sirkulærøkonomiske kontorinndelingsløsninger med lyd- og akustikk dempende glass. I tillegg hjelper vi deg med alt innen dekor overflater, akustikk dekor og selvvannende plantevegger / plantekasser med eller uten lys, som skaper bedre inneklima.

8-kantet Konferanserom_IMG_8648.png

Offentlig Bygg

Bærekraftige, sirkulærøkonomiske og skalerbare løsninger til vegger og tak samt effektive løsninger til lyd- og akustikk utfordringer er områder vi er meget gode på.
Vi jobber tett med deg som kunde under hele prosessen.

MariottiFulget_FORO STUDIO_Parah Verona5_jpg .jpg

Butikkinnredning

Kommersielle produkter krever høy kvalitet og bruksslitasje for vegger, gulv og overflater.

Vi har også produkter som er enkle å bytte ut for fleksibilitet i utstillingsvinduer. Vi gir deg unike produkter med, fleksible & økonomiske løsninger tilpasset ditt konsept.

WatsonAndGabb_KonzeptK_Exlusive_Bespoke_Decor_Coldcast_Ragged+shagreen+kitchen+island (1).

Private Hjem

Vi tilbyr unike og eksklusive produkter til privatmarkedet i alle type prisklasser: Value, Quality, Exclusive, Premium, Bespoke & Haute Couture.
Skill deg ut og lag din unike atmosfære med produkter fra Konzept K.

bottom of page