top of page

THE BRAND

Tecnografica Italian Wallcoverings er et merke fra Tecnografica S.p.A. 

I 2015, starter Tecnografica Italian Wallcoverings veien inn i verden av tapet og interiørdesign, med ett enormt utvalg av tapeter og dekorative panelkolleksjoner. TecnoGrafica er en presis, men fleksibel organisasjon, som imøtekommer behovene til profesjonelle fagfolk innen arkitektur og design.

PRODUKT OG TJENESTER 

 Tecnografica produserer eksklusive tapeter og paneler med en sterk scenografisk og dekorativt design.

Hver uke produseres det nye moderne design som du kan benytte deg av og til og med endre farge, fjerne elementer eller legge til. Har du ett eget design kan du også få dette printet. Fra blanke, matte eller til bakgrunns belyste overflater er disse panelene egnet for luksuriøse boliger, kommersielle og offentlige miljøer, men også for kontorer og HoReCa-sektoren.

Kontakt John Catho Kristiansen  +47 92206525 |  j.ca2.design@gmail.com

KonzeptK_TecnoGrafica_Tapet_Panel_Glass_WallPaper_Decor_Interior_Interiør_Dekor_Vegg_ECO.w

Eco er en cellulosefiberbasert finish, PVC-fri, uten kjemiske løsemidler og vinyl lim. Det er en økologisk, sertifisert og preget finish med stukkatur effekt.

Med Eco får du som med alle de andre er fargene lyse og  finish av veldig høy bildekvalitet. Dette er den rette finishen for folk som ønsker å dekorere hjemmet sitt, med spesiell omtanke for miljøet.

ECO er tilgjengelig i alle designene du finner i
Tecnografica katalogen.

KonzeptK_TecnoGrafica_Tapet_Tapestry_Panel_Glass_Wallpaper_Decor_Interior_Interiør_Dekor_M

Metal er vinyltapetet med metallisk effekt fra Tecnografica. Takket være sølvfolien som dekker hele overflaten, gir den utrolige iriserende refleksjoner når lyset treffer tapetet. Metalltapet fremhever metallfarger som gull, sølv og kobber, og gir spesiell glans til levende, mettede farger.

Med denne spesielle kvaliteten er egnet for alle miljøer, både boliger og kommersielle og gir et effektfullt utrykk.

KonzeptK_TecnoGrafica_Tapet_Panel_Glass_WallPaper_Decor_Interior_Interiør_Dekor_Vegg_Maria

Velg mellom TNT eller FABRIC tapet.

TNT er en IKKE vevd (non-woven finish)TNT er en del av de vinyl tekniske tapetene, som tillater gjengivelse av lyse farger og unike detaljer. Den tredimensjonale effekten  gir dybde og tekstur til designet, og forbedrer den høye oppløsningen til den digitale print.

FABRIC  Stoff tapet gir en flott stoff struktur effekt.
Den elegante og regelmessige teksturen gjør den til en av de mest verdsatte finishene for Art Collections-design. Stoffeffekten til denne finishen gir dybde til designet, og bidrar til å skape en harmonisk, fortryllende og iøynefallende effekt.


TNT- og FABRIC er tilgjengelig i alle designene du finner i
Tecnografica katalogen.

KonzeptK_TecnoGrafica_Tapet_Tapestry_Panel_Glass_Wallpaper_Decor_Interior_Interiør_Dekor_B

H2O er en våtromstapet laget  i glassfiber.
Kan monteres på bad og i alle miljøer preget av høy luftfuktighet.

Den særegne vevingen til denne glassfiber finishen sikrer en utmerket definisjon og livlighet av trykk, lik de andre finishene i katalogen.

Takket være H2O er det mulig å montere tapetet i miljøer der det er direkte kontakt med vann, for eksempel innvendig del av dusjene eller nær badekar.

H2O-finish er tilgjengelig  i alle designene du finner i
Tecnografica katalogen.

KonzeptK_TecnoGrafica_Tapet_Tapestry_Panel_Glass_Wallpaper_Decor_Interior_Interiør_Dekor_S

Smart Panel representerer en revolusjon i verden av store plater og veggbekledninger, og er  ideelle for å gjengi grafikk med definerte detaljer og lyse farger.
For eksempel ønsker du å gjengi natursteiner og edelstener, inkludert onyx, agat, kvarts, marmor og granitt er disse produktene ideelle. 

Realisert i polykarbonat, er det et stort dekorativt panel (opptil 150×300 cm), ultratynt (kun 2,5 mm tykt), ultralett (3 kg/m2), og ekstremt fleksibelt, faktisk er det egnet for buede vegger og søyler. Dessuten gjør polykarbonat sammensetningen den perfekt for våte miljøer, som baderom og dusjer. Smart Panel blank finish er tilgjengelig for alle designene i Tecnograficas dekorative panelkatalog.

KonzeptK_TecnoGrafica_Tapet_Tapestry_Panel_Glass_WallPaper_Decor_Interior_Interiør_Dekor_D

Dècora Glass leveres som print med glass plate eller bakgrunns belyst glass.  

Dècora Glass-paneler egnet for å dekke store overflater og for realisering av store prosjekter i marine- og HoReCa-sektoren, så vel som i boliger og kommersielt nivå. Motstanden til glasset tillater også bruk av disse panelene som benkeplater eller støtteflater på bord og møbler. Og for miljøer som krever en enda mer scenografisk påvirkning, har Dècora Glass en dobbel funksjon: starter som et klassisk dekorativt panel installert på veggen, kan det også bli et bakgrunnsbelyst panel . Dècora Glassfinish er tilgjengelig for alle designene i
Tecnograficas dekorative panelkatalog.

KonzeptK_TecnoGrafica_Tapet_Panel_Glass_WallPaper_Decor_Interior_Interiør_Dekor_Light_Lys_

Dècora LED er ett lysintegrert dekorativt panel systemet som kombinerer dekorasjon med LED-teknologi, og skaper usynlige spektakulære effekter gjennom spill av lys og fargevariasjoner. Den reduserte tykkelsen på panelet tillater montering på vegg, montering av innfelt panel, og til og med installasjon på spesifikke profiler, stående langt fra veggen. Fullstendig programmerbar og håndterbar gjennom en kontroller eller en mobilapp, Dècora LED har en utmerket lys- og fargegjengivelse, sammen med et lavt energiforbruk.  Dessuten skaper panelet en jevn belysningen fra midten til kantene som gir grafikken estetisk helhet. Patentet registrert for denne lysteknologien fremhever ytterligere dens banebrytende og innovative natur. Dècora LED-finish er tilgjengelig for alle designene i Tecnograficas dekorative panelkatalog.

KonzeptK_TecnoGrafica_Tapet_Panel_Glass_WallPaper_Decor_Interior_Interiør_Dekor_Planter_Bl

Instagram

Følg Tecnografica direkte på Instagram for siste nytt av oppdateringer og nyheter.

For deg som er aktiv på Instagram kan denne siden være en stor inspirasjon samt gi deg oppdatert informasjon om nyheter direkte fra produsenten.
 

METAL2.webp

Pinterest

Følg TecnoGrafica direkte på Pinterest!

For deg som bruker Pinterest kan denne siden være en stor inspirasjon for deg til å hente tanker og ideer om hvordan andre har brukt  produktene i sine prosjekter. Pin og Følg

KonzeptK_TecnoGrafica_Tapet_Panel_Glass_WallPaper_Decor_Interior_Interiør_Dekor_Planter_Bl

Bli inspirert av andre design prosjekter.

KonzeptK_TecnoGrafica_Tapet_Panel_Glass_WallPaper_Decor_Interior_Interiør_Dekor_Arcit18.jp
bottom of page