top of page

THE BRAND

Ikke la deg lure av navnet MossWall. Verde Profilo MossWall er ikke Mose men faktisk Norsk Reinlav. 

Visste du at Lav faktisk er nærmere beslektet med menneske enn med mose? 

Vi har muligens markedets beste utvalg av farger med hele 24 unike fargevalg for montering på vegg, tak, rundt søyler og detalj dekor. Med FLEXBacking kan du også lage din egen logo, design, unik interiørdesign, lydkontroll, lysløsninger og møbler, eller rett og slett kun for å bringe naturen inn. Det er egentlig ingen grenser for hva du kan designe eller bruke den til.

PRODUKT OG TJENESTER 

Produktet er fullstendig testet og sertifisert for brann, lyd/ akustikk absorbering, antistatisk og anti bakteriell kontroll.

Ved å utnytte de naturlige egenskapene til lav, får du faktisk ett sertifisert produktet som har brannsikker og lydisolerende egenskaper. I praksis betyr dette at områder med høye nivåer av dårlig akustikk, etterklang eller ekko kan kontrolleres effektivt,

i private hjem som i store offentlige bygg. MOSSwall by Verdeprofilo er verdensledende innen denne typen materialer og applikasjoner og det gis derfor 5 års garanti fra kjøpsdato.

VP MOSSwall er produsert av naturlig Norsk lav og høstes fra bærekraftige områder. Etter høsting gjennomgår mosen en antistatisk behandling for å forhindre at den fanger opp støv. På grunn av konserveringen og den antistatiske behandlingen er MOSSwall 100 % vedlikeholdsfri.

Etter konservering farges mosen/ reinlav i ikke kjemiske farger og behandles og monteres på panel for innendørs bruk. Hvert brett av MOSSwall monteres manuelt på enten flexi eller metall brett m/ skruehull & skruer. Når dette er fullført, blir brettene underlagt kvalitetskontroll før de pakkes for frakt. Overskuddsmateriale som samles opp, blir resirkulert for fremtidig bruk for en annen applikasjon for i sikre god bærekraft.

Ideel forhold innendørs uten direkte sollys.

På grunn av sin molekylære struktur krever MOSSwall en relativ normal luftfuktighet på 40-50 % og må ikke plasseres i områder med direkte sollys. Mosen trekker til seg luftfuktigheten fra luften. Dersom fuktigheten går under anbefalt % er ikke dette krise, mosen vil bli tørrere, men mykne opp igjen når luftfuktigheten tiltar. 

Kontakt John Catho Kristiansen  +47 92206525 |  j.ca2.design@gmail.com

HDR_18.jpg

Verde Profilo MOSSwall - Norsk Reinlav/ Reinmose

 

Mosen leveres i 24 spennende farger i tillegg til 6 farger som også leveres som FUSION dvs en mer rustikk variant som ikke er renset for  de rustikke naturelementene.

MOSSwall har også perfekte systemer for montering for å kunne skape ditt design. Enten du bare ønsker å feste hele paneler til en fast vegg, har en modulær, frittstående vegg  hvor du trenger et komplett system eller du trenger en fleksibel backing for å kunne tilpasse mosen til dine ønskede former.


MOSSwall har 5 års garanti fra kjøpsdato og er
fullstendig testet og sertifisert for brann, akustisk og antibakteriell kontroll.

Verde Profilo Mosswall - Norsk Reinlav/ Reinmose

Denne enkle og smarte konstruksjonen er utviklet og produsert av Verde Profilo®
Systemet består av en base, ramme og rustfrie metall stendere. Du får en perfekt innramming, base og fot tilgjengelig i farge brun eller hvit.

Systemet gir deg fleksible og modulære løsninger for å lage funksjonelle inndelinger som i tillegg skaper et naturlig miljø.
MOSSwall®s sertifiserte lydisolerende egenskaper reduserer også uønsket støy.

 

Skap trivsel gjennom god lyd og grønt design.

Verde-Profilo_KonzeptK_Freestanding_Moss

Verde Profilo TOTEM - Akustikk & Arbeidsstasjon

Den nye flyttbare arbeidsstasjonen fra Verde Profilo:

 

Organisk formet "Totem" med mose og skriveflate på begge sider gir deg muligheten til å ha små arbeidsstasjoner eller kundestasjoner rundt i lokalet. De tar liten plass og er utrolig dekorative samtidig som de hjelper på akustikken.

Totem er dekket på begge sider med mose og bidrar med en behagelig visuell inndeling.
 

Strukturen er laget av lakkert metall og en naturlig trestøtte for å kunne rotere objektet.

 

KonzeptK_Verdeprofilo_Totem_bar_Bord_Mosswall_Mose_Norsk_Reinsdyrlav_Dekor_Interiør_Moseve

Verde Profilo MAST - Akustikk & Skillevegg

Mast er en frittstående skillevegg, designet for deg som ønsker bedre akustikk på arbeidsplassen eller vil skille av områder med et dekorativt element som også bidrar til bedre akustikk.

Mast er laget av Akustikk og Lydabsorberende komponenter, dekket med perforert metall på den ene siden og mose på andre siden. Samtidig  beriker den miljøet som et naturlig element. Strukturen er i lakkert metall med en tre belagt fot.

Formen er designet for å likne naturlige elementer som trær.

Verde-Profilo_KonzeptK_MAST_MOSSdesign_Hengende_tak_lys_Design_Dekor_Akustikk_Miljø_Design
Verde-Profilo_KonzeptK_BUSH_MOSSdesign_H

Verde Profilo  BUSH - Akustikk & Dekor

BUSH Bordmodell er en ny unik liten detalj som er designet for kontormiljøer, en nett liten 2-sidig skillevegg som enkelt deler arbeidsstasjoner eller kan brukes som en ren dekor.

Den er en frittstående bordmodell påmontert støtteben av tre for å kunne rotere objektet fra liggende til stående posisjon. Dette gir deg muligheten til å velge plassering.

BUSH leveres også som takelement. Den kan henges i mange retninger og høyder takket være tre uavhengige opphengskabler. Begge sider er dekket med mose og er med på å skape en behagelig visuell effekt.  Lakkert metall omkranser strukturen.

 

KonzeptK_Verdeprofilo_Mosswall_Mose_Norsk_Reinsdyrlav_Dekor_Interiør_Mosevegg_Akustikk_Lyd

PROSJEKT REFERANSER

Få innblikk i en rekke prosjekter Verde Profilo har levert.

Verde Profilo KonzeptK Mosswall instagra

Instagram

Følg produsenten direkte på Instagram for siste nytt av oppdateringer og nyheter.

GREENF~3.JPG

Pinterest

For deg som bruker Pinterest.

La deg inspirere med flotte spennende prosjekter fra vår leverandør Verde Profilo.

bottom of page