top of page

THE BRAND

Watson & Gabb er en britisk produsent som leverer håndlagde, spesialdesignede overflater i verdensklasse.

Selskapet ble grunnlagt med ideologi om at god design skal løfte og definerer estetikken og personligheten til et rom.

Watson & Gabb er innovatører av å benytte materialer som flytende metall påført for hånd, tømmer, gips, kalkstein og harpiks/ resin. Med deres kvalitets design løfter de estetikk og personlig design utrykk til et nytt nivå.

PRODUKT OG TJENESTER 

Watson & Gabb unike overflater og bruk av materialer har gitt dem et velrenommert rykte for å være innovatører innen bransjen. Hver finish er designet og håndlaget på bestilling for å sikre kvalitet gjennom hele produksjonsprosessen, fra start til ferdigstillelse. Realiser dine designdrømmer med eksklusive overflater fra Watson & Gabb.

WatsonAndGabb_KonzeptK_Organic_Exclusive_Collection_Bespoke_Decor_Surface_Panel_Coldcast.j

Watson & Gabb - Organic Collection ble skapt som følge av besettelsen og tanken om å fange og fryse øyeblikket.

 

Panelene i Organic Collection er taktile, skulpturelle, og avslører referanser til kunst, historie, arkitektur gjennom naturlige organiske former og farger.

WatsonAndGabb_KonzeptK_Blended_Exclusive_Collection_Bespoke_Decor_Surface_Panel_Coldcast.j

Watson & Gabb - Blended Collection kombinerer både flytende metall- og harpiksteknikker i en skulpturell finish. Prosessen krever tålmodighet og tid, på grunn av intrikatheten og antall teknikker som brukes til å lage panelene.

 

Ved å fusjonere kunnskap om materialene og prosessene av Poured og Organic-kolleksjonene, produseres flerlags finish for å skape topografi, dybde og ren skjønnhet.

 

Watson & Gabb Poured Collection er laget med basis i en gammel produksjonsteknikk, designet for å etterligne marmor og edelstener. Teknikken er basert på kunsten av å skape overflater som har en delikat brent glasur. Den taktile appellen til overflatene drar fokus og blikket ditt mot materialet.

– Tar man Materialet i nærmere i øyesyn, viser materialene at dybden av designet ikke er en krakelerende malings effekt, men en solid flytende overflate.

 

Raffinert, eksklusiv, unik og håndlaget.

 

WatsonAndGabb_KonzeptK_Poured_Exclusive_Collection_Bespoke_Decor_Surface_Panel_Coldcast.jp
WatsonAndGabb_KonzeptK_Exlusive_Bespoke_Decor_Coldcast_Ragged+shagreen+kitchen+island (1).

Instagram
 
Er du aktiv på Instagram?
 
Følg Watson & Gabb direkte på Instagram  for inspirasjons bilder, oppdatering og nyheter. Følg gjerne oss også direkte på vår egen Instagram som du finner nederst på vår side.

WatsonAndGabb_KonzeptK_Exlusive_Bespoke_Decor_Coldcast_JHD+W+Hotel+Times+Square.jpg

PROSJEKT REFERANSER

Prosjekt & produkt løsninger

Bli inspirert av prosjekter og se hvordan man har brukt  og montert produktene i alt fra kommersielle prosjekter til privatmarked.

Vi i Konzept K vil bistå deg fra starten av prosjektet og sikre deg gode råd i forkant av ordre samt å gi gode anbefalinger som kan spare sluttkunden monterings tid og penger.

Vi samarbeider også med en rekke profesjonelle montører samt profesjonelle innen akustikk måling. Ønsker du optimal lyd og akustikk samt godt design for ditt prosjekt? Ikke nøl med å ta kontakt med oss tidlig i prosessen.

bottom of page