top of page

THE BRAND

WOOD-SKIN er ett innovativt selskap som skaper avantgarde designløsninger ved å leverer paneler som gir deg mulighet til å skape de mest «utrolige og fantasifulle» formene du tidligere kun har drømt om. Ved hjelp av digital design med presis geometri produserer de optimaliserte elementer med minimalt av overskuddsmaterialer. Firmaet ble grunnlagt i Milano i 2013 og vokser seg stadig sterkere. Bak teknologien ligger enorm kreativitet, kunnskap og de rette menneskene som vil følge deg gjennom hele prosessen helt til ferdig sluttresultat.

PRODUKT OG TJENESTER 

Tenk deg en «form» til ditt interiør eller eksteriør i ett stort utvalg av tre, metall, komposittmaterialer, stein, akustikk filt, glass eller andre nye, innovative materialer. Materialene er kombinert med en fleksibel tekstil i midten som holder panelet sammen når ønsket mønster blir frest fra begge sider.
WOOD-SKIN kombinerer den digitale produksjonsteknologien med tradisjonelle komponenter gjennom patenterte løsninger.

Med parametrisk modellering, generativ design og kunstig intelligens åpner de for en verden av former og optimaliseringer som var utenkelig for bare noen få år siden. Applikasjon av de rette materialene gjør at stive overflater blir mer fleksible, og flatene får en tredimensjonal funksjon. I kombinasjon med gode belysnings løsninger utvider det mulighetene dine til å skape unike arkitektoniske prosjekter. Produkter for fasade, møbelproduksjon, kunst, interiør dekor, lys design eller akustikk og lyd absorberende løsninger.

Kontakt John Catho +47 922 06 525

Wood-Skin_KonzeptK_3D_panel_Wall_Ceiling_Decor_Acoustic_Geometric_Vegg_Tak_Møbelproduksjon

FOLD PANEL er 3D Geometriske design paneler satt i system. Flotte design muligheter som kan monteres vertikalt eller horisontalt. Skap unike vegger i kombinasjon med innvendige belysnings effekter. Intuitive og enkle monterings systemer for vegg eller til tak. Med de geometriske formene er panelene med på å splitte lyd og hjelper på akustikken i rommet.

 

Wood-Skin_KonzeptK_Mesh_Panels_3D_Tre_Panel_Vegger_Tak_Himling_Modular.jpg

Med MESH 3D Design Paneler kan du skape unike, geometrisk former med enkel modulær montering. Panelene kan leveres i forskjellige størrelser og er intuitive og enkle å montere. Leveres med monteringssystem for vegg og til tak.

TAILOR MADE/  Spesialdesign for 3D Dekor løsninger for Innendørs og Utendørs bruk. Med skreddersydde løsninger er det nesten ingen grenser for hva som er mulig.

For best resultat ber vi deg på forhånd å ha klart målbare skisser, tegninger og referansebilder. For rendering og pris på avanserte prosjekter trenger vi en DWG Evelation tegning av prosjektet ditt. 

 

KonzeptK_Wood-Skin_Monn_Hotell-Snø_Thon_Hotel_Decor_Interior_Wall_Vegg_Interiør  (14).jpg
Wood-Skin_KonzeptK_Exterior_Fasade_Tailormade_HauteCouture_Bespoke_3D_Tre_Panel_Vegger_Tak

PROSJEKT REFERANSER & PRODUKT LØSNINGER

Bli inspirert av leverte prosjekter og se hvordan våre kunder har brukt  og montert produktene til alt fra kommersielle prosjekter til privatmarked. Fra interiør til eksteriør.

Vi i Konzept K vil bistå deg fra starten av prosjektet og sikre deg gode råd i forkant av ordre samt å gi gode anbefalinger som kan spare sluttkunden monterings tid og penger.

Vi samarbeider også med en rekke profesjonelle montører samt profesjonelle innen akustikk måling. Ønsker du optimal lyd og akustikk samt godt design for ditt prosjekt? 
Ikke nøl med å ta kontakt med oss tidlig i prosessen.

Wood-Skin_KonzeptK_MESHPANELS_Mesh_Panels_3D_Tre_Panel_Vegger_Tak_Himling_Dekor_Lys_Design

Instagram
 
Er du aktiv på Instagram?
 
Følg Wood-skin direkte på Instagram  for inspirasjons bilder, oppdatering og nyheter. Følg gjerne oss også direkte på vår egen Instagram som du finner nederst på vår side.

20220615_125516.jpg

Pinterest
 
Er du aktiv på Pinterest?
 
Bli inspirert av hvordan andre bruker og designer med produkter fra Wood-Skin. Pin og følg.

bottom of page