top of page

Ca2 Design - Brands

Wood-Skin_KonzeptK_Exterior_Fasade_Tailormade_HauteCouture_Bespoke_3D_Tre_Panel_Vegger_Tak

Vi satser på Europeiske Designer Brands

Våre utvalgte produsenter leverer innovative og nyskapende produkter av høy kvalitet. Vi har fokus på bærekraft, miljø og samfunnsøkonomiske verdier.

John Catho Kristiansen

Salg og Markedsansvarlig 

BG.png
kriskadecor-mall-of-the-netherlands (8).jpg

Restaurant & Bar

Et trivelig restaurant besøk handler like mye om god atmosfære som god mat. Med produkter fra oss kan du skape kundens ønskede atmosfære i form av god akustikk og visuell estetikk. Vi hjelper deg med alt fra overflate dekor og utsmykning til lyd & akustikk absorbering. 

Kriskadecor_Hotel_Stora_Hotellet_Reseption.jpg

Hospitality & Spa

Trivsel og velvære er resultatet av en avslappende og stemningsfull atmosfære. Om det er med naturlige organiske omgivelser, minimalistiske detaljer eller ett grandiost design - Vi har materialene du kan leke med.

001_2020-07-02_16-11-06_kovalyuk_0.jpg

Kontor

Vi leverer stilrene og fleksible sirkulærøkonomiske kontorinndelingsløsninger med lyd- og akustikk dempende glass. I tillegg hjelper vi deg med alt innen dekor overflater, akustikk dekor og selvvannende plantevegger / plantekasser med eller uten lys, som skaper bedre inneklima.

8-kantet Konferanserom_IMG_8648.png

Offentlig Bygg

Bærekraftige, sirkulærøkonomiske og skalerbare løsninger til vegger og tak samt effektive løsninger til lyd- og akustikk utfordringer er områder vi er meget gode på.
Vi jobber tett med deg som kunde under hele prosessen.

MariottiFulget_FORO STUDIO_Parah Verona5_jpg .jpg

Butikkinnredning

Kommersielle produkter krever høy kvalitet og bruksslitasje for vegger, gulv og overflater.

Vi har også produkter som er enkle å bytte ut for fleksibilitet i utstillingsvinduer. Vi gir deg unike produkter med, fleksible & økonomiske løsninger tilpasset ditt konsept.

WatsonAndGabb_KonzeptK_Exlusive_Bespoke_Decor_Coldcast_Ragged+shagreen+kitchen+island (1).

Private Hjem

Vi tilbyr unike og eksklusive produkter til privatmarkedet i alle type prisklasser: Value, Quality, Exclusive, Premium, Bespoke & Haute Couture.
Skill deg ut og lag din unike atmosfære med produkter fra Konzept K.

bottom of page